22 april 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

NEO na nederlaag in de herkansing voor een plek in de Vierde Divisie

NEO uit Borne verloor gisteren in Zevenaar het duel voor promotie naar de Zondag Vierde Divisie met 1-0 tegen Best Vooruit. De Noord-Brabanders promoveerden daardoor naar de Vierde Divisie. Omdat er nog een plek vrij is in die klasse is er dus nog een extra kans om te promoveren. Een enigszins lastige constructie leert ons dat het op deze manier zal gaan: er zijn drie finales gespeeld voor een plek in de Vierde Divisie. De verliezende finalisten spelen nu in een halve competitie tegen elkaar voor dat laatste ticket: Nemelaer uit het Noord-Brabantse Haaren, RKHVV uit het Gelderse Huissen en NEO.

Op donderdag 22 juni a.s. speelt Nemelaer op eigen veld tegen RKHVV. De verliezer van dat duel is op zondag tegenstander van Borne. Verliest Nemelaer de eerste wedstrijd dan speelt NEO eerst een thuiswedstrijd, verliest RKHVV dan moet NEO naar Huissen. Op donderdag 29 juni a.s. is dan de laatste wedstrijd. NEO speelt dan tegen de winnaar van het duel van komende donderdag. De ploeg met de meeste punten promoveert. Er worden na afloop van elk duel strafschoppen genomen die bij een gelijk aantal punten en doelsaldo doorslaggevend zullen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *