22 juli 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Uw presentatiegids laten maken, adverteren in de amateurvoetbalbijlage van Amateurvoetbal Oost-Overijssel? Ook dat is mogelijk. Adverteren op onze website www.amateurvoetbaloostoverijssel.nl? Mogelijkheden genoeg

Het seizoen is ten einde en de voetbalverenigingen gaan de zomerstop in om lekker van een welverdiende vakantie te genieten. In augustus beginnen de voorbereidingen weer en menig club wil voor aanvang van het seizoen een presentatiegids maken of eventueel laten maken.

De maker van deze voetbalpagina, Gerry Grave, heeft jarenlange ervaring in de journalistiek en is al ruim vijftien jaar bedreven in het schrijven van dergelijke presentatiegidsen. Mochten er verenigingen zijn die van deze dienst gebruik willen maken dan kan contact worden opgenomen met 06 53913743 of via het e-mailadres info@amateurvoetbaloostoverijssel.nl.

Voor een schappelijk bedrag bied ik deze dienst aan. Ik zou zeggen neem eens contact op voor vrijblijvende informatie. Trouwens: ik ben ook voornemens een amateurvoetbalbijlage voor de clubs uit Oost-Nederland, het verspreidingsgebied van Amateurvoetbal Oost-Overijssel (www.amateurvoetbaloostoverijssel.nl) te maken. Hiervoor zoek ik sponsoren: bedrijven met of zonder binding met de verenigingen uit uw dorp, eventueel verenigingen zelf die een kleine bijdragen willen betalen of particulieren die zeggen ‘dat lijkt me leuk en voor een x-bedrag wil ik mijn naam op de pagina van uw favoriete vereniging in de amateurvoetbalbijlage hebben staan.

Een voorbeeld: stel de plaatselijjke slager in een dorp in Twente wil hiervoor adverteren of eventueel een autobedrijf, noem maar op, dat kan allemaal. Graag verneem ik hoeveel animo hiervoor is. Uit ervaring weet ik dat amateurvoetbalbijlages goed worden gelezen en het een dankbare en zinvolle reclame is om er met uw bedrijfslogo en aanverwante informatie in te adverteren.

Indien u voorbeelden wilt zien van teksten die ik in dit kader heb geschreven dan kan dat natuurlijk. En over de prijs doen we niet moeilijk; we komen er altijd uit als het aan mij ligt.

Wilt u trouwens adverteren op www.amateurvoetbaloostoverijssel.nl, dat kan ook. Een belletje, appje of e-mail, alles is mogelijk. Wie weet bent u binnenkort ook vrienden van Amateurvoetbal Oost-Overijssel op welke manier dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *