22 juli 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Mart Busscher houdt KOSC in titelrace

Het leek er niet op dat KOSC afgelopen zondag het thuisduel tegen SV Enter zou winnen. Toch gebeurde het na een tweede helft waarin SV Enter aanvallender was, de betere kansen kreeg, maar steeds op de sterke Ootmarsumer verdediging stuitte. De bal wilde er niet in en dus viel de goal aan de andere kant.

Doelman Mike Brinks van de formatie uit Enter kon wel door de grond zakken, want er zat zoveel in, maar de goal van Mart Musscher was wel een heel fraaie. Prima aangespeeld vanaf het middenveld en heel sterk aan de bal was er geen houden aan. Zijn goal kwam op een cruciaal moment: minuut negentig en daarna einde oefening.

Drie punten voor KOSC dus dat prima mee blijft doen voor het kampioenschap in Zondag 4A. SV Enter had op twee punten van de Ootmarsumers kunnen komen, maar blijft nu middenmoter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *