22 april 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Vroomshoopse Boys slaat na rust toe in Den Ham

Vroomshoopse Boys won na een 0-1 ruststand uiteindelijk met 5-0 bij Den Ham. Het duel in Oost 2J Zaterdag was een belangrijke, want Den Ham kon niet aansluiten bij de middenmoot daar waar de gasten de aansluiting met de beste ploegen juist vond.

Jesper Derks kopte al vroeg uit een corner de 0-1 binnen. Aan het begin van de tweede helft verdubbelde Jos Hutten de voorsprong. Pas in de slotfase liep de formatie uit Vroomshoop uit door eerst Tom Pierik, daarna Jordy Harms en wederom Hutten.

Trainer Jan-Peter Jonkman van Vroomshoopse Boys was uiteraard dik tevreden. ,,Het is een meer dan terechte overwinning. We speelden vooral in de tweede helft dominant en ondervonden weinig problemen. De doelpunten werden goed uitgespeeld waarvan de laatste goal van Jos Hutten de mooiste was.”