22 april 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

SDC’12 schiet niets op met gelijkspel

De Denekampse fusieclub SDC’12 speelde vanmiddag op eigen veld tegen Witkampers uit het Gelderse Laren. Het was een echt degradatieduel dat geen winnaar verdiende. Toch leek de thuisclub op de overwinning af te gaan, maar het mocht niet baten. Het werd 2-2 en daar schiet de formatie van trainer Philip Agteres niets mee op; de achterstand op de nummer voorlaatst in Zondag 2I is zeven punten.

Witkampers komt op 1-1. SDC’12 baalt.

Voortvarend

Het begon allemaal erg voortvarend voor de Denekampers, want Lars Kosters scoorde al in de vijfde minuut. Even later scoorde Matt Stegeman de 1-1 en na negentien minuten was Kosters er wederom als de kippen bij. Het zag er voor de gastheren qua tussenstand dus goed uit, maar er was nog geen enkele zekerheid. De bezoekers waren af en toe ook gevaarlijk en dus was voorzichtigheid geboden.

Over en weer

Het spel ging tot aan de thee over en weer met af en toe een kans. In de tweede helft was dat ook zo en dus was het niet onverdiend dat Jur Wilgenhof in de slotfase de eindstand bepaalde. ,,Het was een wedstrijd met veel strijd en die geen winnaar verdiende”, zei Agteres. Voor de hekkensluiter is het natuurlijk erg jammer, want ze hadden het gat met Witkampers tot vier punten kunnen verkleinen. Voor SDC’12 geldt nu dat de komende weken absoluut moet worden gewonnen zodat er aansluiting met de andere ploegen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *