22 april 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Foto’s van de wedstrijd Saasveldia-VOGIDO

UD Weerselo grote winnaar van het afgelopen weekend

In Zondag 4A is er volop spanning als het gaat om de titelstrijd: vier ploegen komen er immers voor in aanmerking. Vanmiddag kwamen ze allen in actie en in twee onderlinge duels kwamen alle vier teams uit. In Lattrop speelde DTC’07 tegen De Lutte en in Weerselo was het duel tussen UD Weerselo en KOSC uit Ootmarsum. Eerstgenoemde wedstrijd eindigde in 1-1 en het treffen in Weerselo werd een prooi voor ‘Utile Dulci’ (2-0).

Daarmee werd de formatie van trainer Mark Dijkstra spekkoper, want waar de beide koplopers punten verloren, wonnen de Weerseloërs dus. Er viel ook niets op af te dingen, want de thuisploeg liet zien vooral voor rust de betere te zijn. Halverwege de wedstrijd stond het echter nog maar 1-0 door een goal van Jim Oude Lashof en dus was er nog wel wat mogelijk voor de Ootmarsumers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *