22 juli 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Einde oefening voor Bon Boys

Bon Boys ligt eruit: de formatie uit Haaksbergen beleefde een geweldige seizoen in de zondag tweede klasse en greep pas op de slotdag naast de titel die naar Stevo uit Geesteren ging.

De ‘bank’ van Bon Boys

Via de nacompetitie wilde men proberen alsnog de eerste klasse te bereiken. Daarin begon het voortreffelijk met een 6-0 overwinning op het Friese Oldeholtpade. Gisteravond volgde horde twee, maar die werd niet met succes genomen, want in het Drentse Roden werd met 2-1 verloren. Totaal onnodig, want voor de eerste goal van de Drenten had het al minimaal 2-0 voor de Tukkers kunnen staan. Bovendien kwam Roden door een afstandsschot en een verdedigingsfout van de gasten nog voor de thee op voorsprong. Twee keer was Robin van der Tuin succesvol.

vv Roden geeft gescoord

In de tweede helft probeerden de Haaksbergers meteen gas te geven en Roden onder druk te zetten. Dat lukte heel aardig en het was wachten op de aansluitingstreffer. Die kwam er ook, namelijk in de 54ste minuut van de voet van Dani Bultman. Daarna zat de 2-2 er ook in, maar de bezoekers waren niet scherp voorin en Roden toonde zich erg effectief.

De Drenten gaan een ronde verder en spelen tegen TSC uit Oosterhout. Voor Bon Boys is het over en uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *