22 april 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Komend weekend bekervoetbal

Voor veel ploegen geldt komend weekend lekker rustig aan doen, maar voor een aantal ploegen uit Oost-Overijssel niet. Zij spelen dan immers bekervoetbal en wel in de zestiende finales van de Oostelijke districtsbeker.

Er staan een aantal interessante wedstrijden op het programma. Vooral het duel in Harbrinkhoek tussen MVV’29 en SV Vasse is niet alleen een derby, ook spelen twee derdeklassers tegen elkaar en dus bekert in ieder geval een club uit die klasse verder.

Zaterdag 18 februari:

  • SC Barbaros-Blauw-Geel’55
  • Veensche Boys-DETO
  • KHC-Bon Boys
  • Berkum-Achilles’12
  • Batavia’90-DOS’37

Dinsdag 21 februari:

CSV Apeldoorn-Rigtersbleek

Donderdag 23 februari:

MVV’29-SV Vasse

Zaterdag 25 februari:

Go Ahead Kampen-Quick’20