22 april 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Haalt MVV’29 vanavond zijn gram tegen SV Vasse in bekerduel?

Vanavond staat de derby in de zestiende finales van de Oostelijke Districtsbeker op het programma. In Harbrinkhoek nemen twee derdeklassers het tegen elkaar op. MVV’29 is koploper in de Zondag Derde Klasse A en SV Vasse middenmoter.

Het zuhb twee ploegen die elkaar kennen en nog geen twee weken geleden in Vasse in competitieverband troffen. De thuisploeg won toen zeer knap en verrassend met 4-0. Sam Haarhuis had met twee treffers een belangrijk aandeel in de wedstrijd. Of Haarhuis het weer op zijn heupen krijgt is afwachten, maar feit is dat MVV’29 gebrand is om sportieve wraak te nemen.

Het kan dan ook een zeer leuke wedstrijd gaan worden waar heel veel in zal zitten. Natuurlijk een derby waar mogelijk veel mensen op afkomen, maar ook een echte bekerkraker waar beide teams heel even moeten vergeten dat de competitie misschien wel veel belangrijker is. Wie weet treft de winnaar in de volgende ronde immers een op papier sterke tegenstander. Spelen tegen zulke teams is natuurlijk een leuk affiche. Eerst geldt het onderling duel winnen en zeker is dat beide teams de bekerontmoeting en het bekertoernooi zeer serieus nemen

De aftrap is om 20.00 uur.