22 april 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Loting achtste finales Oostelijke Districtsbeker

De loting voor de achtste finales in de strijd om de Oostelijke Districtsbeker heeft plaatsgevonden en leverde op dat de clubs uit Oost-Overijssel allen uitwedstrijden spelen. Bon Boys neemt het op tegen zondag tweedeklasser Beuningse Boys, SC Barbaros treft de koploper in de zaterdag tweede klasse, Batavia’90 uit Lelystad, de club die DOS’37 de weg naar de achtste finales versperde. Quick’20 neemt het in Olst op tegen SC Overwetering dat in de zondag derde klasse uitkomt. MVV’29 neemt het op de grens van Gelderland met Limburg op tegen Zondag Vierde Divisie-club Juliana’31.

Het programma (14/15/16 maart):

VIOD Doetinchem − Veensche Boys

Beuningse Boys − Bon Boys

SDC Putten − CSV Apeldoorn

Voorwaarts Twello − Berkum

Batavia’90 – SC Barbaros

AZSV − SC Bemmel

SC Overwetering − Quick’20

Juliana’31 – MVV’29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *