22 juli 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Robbie Winters Pinkstertoernooi bij BZSV De Blauwwitters

Voor de vijfde keer vindt komende maandag, Tweede Pinksterdag, het Robbie Winters Pinkstertoernooi bij BZSV De Blauwwitters in Borne plaats. Het toernooi voor ‘lagere elftallen’ begint al vroeg in de ochtend, namelijk om 9.30 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur gaan duren.

Het evenement bestaat echter al veel langer, namelijk ruim dertig jaar. Nadat Robbie Winters die altijd nauw bij de organisatie van het toernooi was betrokken in 2016 overleed, besloot men toernooi naar hem te vernoemen. Zijn drie zonen spelen allen bij de Bornse voetbalclub. Omdat dit jaar de vijfde editie op het programma staat wil de organisatie er extra bij stilstaan en dus zijn er meer deelnemende teams dan gewend: dertien heren- en vijf damesteams.

Egbert Drenth van de toernooiorganisatie ,,Het wordt echt een topeditie van ons toernooi. Achttien deelnemende teams verdient een grote artiest en die hebben we ook. Wie dat is? Dat blijft nog even een verrassing, maar het is zeker is dat het groot feest wordt. We hebben er allemaal heel veel zin in en hopen op heel leuke wedstrijden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *