22 juli 2024

Amateurvoetbal Oost-Overijssel

Van Avereest tot Haaksbergen en Markelo tot Vasse

Kloosterhaar grijpt laatste strohalm in Nijverdal

Kloosterhaar wint degradatieduel bij DES in Nijverdal met 3-2.

Vorig weekend stond het kelderduel in Zaterdag 3D Oost tussen DES en Kloosterhaar op het programma. Het was een duel waarin de gasten voor de thee al beter voor de dag kwamen dan de gastheren. De 2-3 eindstand was op dat moment ook al bereikt.

Wie is eerder bij de bal?

Het stond na zes minuten al 1-1 en na een kwart wedstrijd leidde de ploeg uit Nijverdal. Coen van der Linde en Djim Harmeling troffen doel voor Door Eendracht Sterk. Voor de bezoekers scoorden eerst Stan Ravenhorst, Stan Ekkel en wederom Ravenhorst die het duel besliste.

Kloosterhaar is zojuist op gelijke hoogte gekomen

Een heel belangrijke zege voor Kloosterhaar, want de ploeg heeft DES achterhaald. Beiden hebben elf punten verzameld en dus kan rechtstreekse degradatie nog worden voorkomen, maar het zal een heel zware kluif worden; het gat met het als twee-na-laatste geklasseerde Mariënberg is immers al zes punten. Voor DES wordt het nog lastiger, want die ploeg heeft nog maar twee wedstrijden te spelen, terwijl Kloosterhaar en Mariënberg er nog drie spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *